AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2018 19:50
Udlejet Everton-talent: Silva kunne ikke love mig fast spilletid

Nikola Vlasic besluttede sig for at forlade Everton på en lejeaftale denne sommer, da Marco Silva ikke kunne love ham fast spilletid.


Everton hentede Nikola Vlasic i Hajduk Split inden sidste sæson, men allerede denne sommer skiftede midtbanespilleren videre til CSKA Moskva.

Den russiske storklub har lejet Vlasic for hele sæsonen, og kroaten fortæller, at han tog beslutningen om at forlade The Toffees, da Marco Silva ikke kunne love ham fast spilletid.

- Jeg snakkede med Marco Silva i begyndelsen af pre-season, som åbent fortalte mig, at han ikke kunne love mig en plads blandt de startende elleve, udtaler han til Novilist og fortsætter:

- Eftersom jeg missede næsten hele sidste sæson, ønskede jeg ikke at opleve noget lignende, og Everton gav mig tilladelse til at finde en klub, hvor jeg kunne komme til at spille.

Vlasic, som allerede har spillet tre kampe for CSKA Moskva, uddyber, at han havde tilbud andre steder fra.

- Jeg havde gode tilbud fra Frankrig, Tyskland og Italien... havde adskillige gode snakke med managere fra disse lande, men i sidste ende besluttede jeg mig for CSKA.

- Træner Victor Goncarenko ville have en ung spiller som mig, og han gav mig et fantastisk indtryk af klubben. Nu kan jeg se, at det var en fantastisk beslutning. Jeg er kommet til en stor klub, jeg spiller kontinuerligt, og snart skal jeg spille Champions League. Jeg er meget tilfreds indtil videre.

Vlasic står noteret for 19 optrædener for The Toffees.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED