AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 10:05
Tuchel har gjort mange ting rigtigt: Men på ét punkt fejler han

KLUMME: Thomas Tuchel har været en bragende succes som Chelsea-manager indtil videre, men der er også et problem.


I ti kampe med Thomas Tuchel som manager har Chelsea fortsat ikke tabt en kamp, og undervejs er både Tottenham, Liverpool og Atlético Madrid blevet besejret.

Defensiven er blevet langt bedre, og samtidig har han løftet adskillige spilleres niveau til nye højder.

Derfor er Chelsea nu også i en god position til at havne i top fire i Premier League, mens der er gode muligheder for at nå kvartfinalerne i Champions League.

Så skulle man måske tro, at alt var fryd og gammen i London-klubben, men det er er det altså ikke.

For klubbens topscorer denne sæson er fravalgt til truppen til fordel for tredjevalget på venstre back, der ikke er startet inde i en ligakamp i mere end 400 dage.

I hvilke andre klubber kan man finde en sådan situation, hvor der ikke er tale om, at topscoreren har lavet dumheder på træningsbanen?

Kan du heller ikke nævne nogen? Godt så.

Tammy Abraham er med 12 mål den mest scorende Chelsea-spiller denne sæson, men under Tuchels ledelse har den engelske angriber blot spillet mere end 45 minutter én gang. En FA Cup-kamp mod Barnsley.

Med til historien hører naturligvis, at Abraham så heller ikke har leveret varen, når han har spillet under Tuchel, og derfor er han to gange blevet skiftet ud i pausen.

Alligevel retfærdiggør det dog ikke, at han Emerson tager en plads på bænken i stedet for Abraham, der har bevist, at han kan score mål i Premier League.

Det er det eneste punkt, hvor man reelt kan tillade sig at kritisere Tuchel efter sin første tid i klubben.

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE