AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2019 15:39
Måske Sarri fortjener en chance til?

BLOG: Det vil måske ikke være helt dumt af Chelsea at give Maurizio Sarri en sæson mere i spidsen for klubben.


En tredjeplads i Premier League.

En sejr i Europa League.

En finale i Carabao Cuppen.

Det lyder i bund og grund som en fornuftig sæson en klub af Chelseas størrelse, hvor det er managerens første år. Alligevel er Chelseas sæson af ganske mange blevet karakteriseret ved at være en lortesæson.

Det må jeg simpelthen bare erklære mig uenig i.

Ja, det har ikke just været en dans på roser, og der har undervejs været kolossale nedture som afklapsningen på 6-0 mod Manchester City og 4-0 mod Bournemouth. Men der har bestemt også været positive ting at tage med fra sæsonen.

Maurizio Sarri har især været syndebuk i løbet af det de seneste fire, fem måneder, men selvom italieneren har lavet fejl og ikke altid har opført sig som en toptræner, bør det faktisk være ret svært at fyre ham på nuværende tidspunkt.

Chelsea vil kun have godt af at give en ny manager tid, og Maurizio Sarri er rent faktisk lykkedes med at implementere dele af sin spillestil hos the Blues. Hverken Jürgen Klopp eller Pep Guardiola opnåede mirakler til at starte med hos henholdsvis Liverpool og Manchester City.

Problemet med Maurizio Sarri har været, at det har virket til, at spillertruppen ikke altid har haft den største respekt for den tidligere Napoli-chef, men trofæer kan gøre underværker, og jeg kan sagtens forestille mig, at humøret vender i Chelsea-lejren.

Jeg har tidligere været fortaler for, at Maurizio Sarri skulle være fortid efter denne sæson, men jeg har ændret holdning, for måske vil det faktisk ikke være helt dumt at give ham mere tid til at få Chelsea tilbage som mesterskabsbejler.

DIN REAKTION!


24-årig journaliststurende fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED