AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:12:2020 17:43
Klumme: Hvornår er det slut med dinosaurerne?

Hvis man gik og troede, at dinosaurerne i Premier League var fortid, kan man godt tro om igen.


Det er således mindst to år siden, at managere som Alan Pardew, Mark Hughes, Harry Redknapp og Sam Allardyce har stået i spidsen for et hold i Premier League, men det bliver der formentlig lavet om på meget snart.

Således har West Bromwich i dag fyret Slaven Bilic, og forlydningerne går på, at Sam Allardyce allerede er klar til at overtage tjansen hos oprykkerklubben.

Dermed er det en af de gamle managere, en af de såkaldte dinosaurer i engelsk fodbold, der vender tilbage til Premier League.

Og opgaven er klar. Sam Allardyce skal gøre det, han er bedst til. Sikre at han ikke rykker ned med det hold, han får ansvaret for. Det har han gjort en del gange for, og selvom opgaven denne gang ser svær ud, er det ikke umuligt, at han kan gøre det igen.

Det får mig så til at tænke på, hvornår Premier League-klubberne ser bort fra dinosaurerne, når der skal sikres overlevelse.

For Sam Allardyce er ikke en moderne manager. Han er ikke fulgt med tiden, og der er en grund til, at han ikke har haft et job i mere end to år.

Men alligevel får han nu igen en chance i Premier League – ligesom han fik sidste sommer, hvor han dog endte med at afvise Newcastle, der gerne ville have ham som Rafael Benitez’ afløser.

I dette tilfælde får West Bromwich muligvis endnu en sæson i Premier League takket være Sam Allardyces store erfaring med at redde nedrykningstruede hold, men der er ingen fremtid i at beholde en manager som Allardyce. Det har historikken vist adskillige gange.

Hvorfor kigger en klub som West Bromwich ikke mod en ung og lovende manager i stedet?

På denne måde er der ingen tvivl om, at West Bromwich reagerer i stedet for at agere, og det viser en klub, der ikke har en klar plan for fremtiden.

Så længe, at Premier League-klubber tænker kortsigtet og ikke har en klar plan, vil der være dinosaurer i engelsk fodbold.

Men samtidig er mit bud, at dette bliver sidste gang, at Sam Allardyce eller en af de førnævnte managere får et managerjob i Premier League.

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE