AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 18:23
Klumme: Chelsea er ved at begå fejl til 223 millioner

Fikayo Tomoris lejeaftale til AC Milan kan vise sig at blive dyr for Chelsea, hvis købsoptionen bliver indfriet.


Måske er han kun femteplads til pladserne i Chelseas midterforsvar lige nu, men 23-årige Fikayo Tomori er fremtidens mand, og derfor kan Chelsea lige nu være ved at foretage sig en regulær dumhed.

For ifølge Fabrizio Romano er det blot et spørgsmål om dage, inden den engelske forsvarsspiller skifter til AC Milan på en lejeaftale. Det er der såmænd slet ikke noget i vejen med. Fast spilletid hos det nuværende førerhold i Serie A vil da kun være en kæmpe gave for Chelsea.

Problemet er blot, at lejeaftalen indeholder en købsoption.

For 30 millioner euro, svarende til 223 millioner kroner, kan AC Milan nemlig købe Tomori fri af kontrakten med Chelsea, hvis den italienske traditionsklub kan se det potentiale og de kvaliteter, som Tomori uden tvivl har.

Trods Tomoris status som femtevalg i Chelsea netop nu kan det hurtigt vise sig at være en dårlig forretning af The Blues. Til sommer er Antonio Rüdiger formentlig fortid i klubben, og Andreas Christensen er der heller ikke rigtig meget tiltro til. Læg dertil, at Thiago Silva allerede er fyldt 36 år.

Mulighederne for Tomori er altså ikke helt få i Chelsea, og London-klubben er nu ved at sende en af klubbens egenproducerede spillere væk.

Det er altså ikke meget mere end et år siden, at Tomori var mere eller mindre fast mand for Chelsea og inde omkring det engelske landshold. Sidenhen satte en skade og svingende præstationer ham af holdet, hvor han nu aldrig er vendt tilbage.

Potentielt set kan Chelsea være ved at smide guld ud på gaden – eller i hvert fald for 223 millioner kroner.

Der må simpelthen have været en bedre løsning, hvor Tomori blev udlejet uden en købsoption – eventuelt til en lidt mindre klub, hvor han kunne få gang i karrieren igen.

Den her fejl kan blive dyr for Chelsea.

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE