AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 16:53
Hvad f***** har I gang i, Chelsea?

BLOG: Chelsea har angiveligt afvist et tilbud fra Barcelona, der inkluderer en pose penge og Malcom i bytte for Willian. Det forstår jeg absolut ingenting af.


Torsdag aften kom det frem, at Barcelona havde tilbudt Chelsea en byttehandel, hvor Malcom og en pengesum ryger til London, mens Willian skal sendes til Spanien. I første omgang var min tanke, at det var en and, men senere på aftenen kunne the Telegraph berette, at Chelsea havde afvist tilbuddet, og flere medier gik med på historien.

Der er formentlig sandhed over historien, og det stemmer også fint overens med, at Willian var i Barcelonas søgelys i sommer, mens Malcom er til overs i den spanske storklub.

Den tilbudte byttehandel burde være en decideret gave for Chelsea, men det lader Marina Granovskaia, eller hvem der nu styrer rekrutteringen hos the Blues, slet ikke til at forstå.

Gennem de seneste mange sæsoner har Willian været fast mand i startopstillingen hos Chelsea, og han har til tider leveret rigtig gode præstationer, men der har altid været langt mellem snapsene, og det seneste halvandet år har det set helt skidt ud.

En 30-årig spiller, der har kontraktudløb i 2020, og som samtidig ikke er særligt leveringsdygtig i forhold til hverken mål eller assists, kan byttes for en meget talentfuld 21-årig spiller. Oveni det følger også nogle millioner til Chelsea.

Det kan kun være en aftale, som Chelsea bør tage imod med kyshænder.

Godt nok har Malcom ikke slået til i Barcelona efter sommerens skifte fra Bordeaux, men i den franske klub var han meget dominerende i den franske klub, og han var på radaren i klubber som Bayern München og Roma. Kvaliteterne har han, og det er ikke utænkeligt, at han allerede meget snart vil kunne præstere bedre end Willian.

Muligheden for en handel er formentlig stadig til stede, men at Chelsea overhovedet har tilladt sig at afvise tilbuddet i første omgang får mig til at spørge; Hvad f***** har I gang i, Chelsea?

DIN REAKTION!


23-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED