AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2018 14:01
Her er formularen: Sådan holder Chelsea fast på Eden Hazard

Hvordan skal det lykkes for Chelsea at få Eden Hazard til at forlænge sit ophold i klubben? Svaret er Maurizio Sarri. Forklaringen bliver givet her.


Der er én altoverskyggende stjernespiller i Chelsea.

Navnet er Eden Hazard.

Der er én altafgørende person i forhold til Eden Hazards fremtid i Chelsea.

Navnet er Maurizio Sarri.

Og hvordan hænger det så lige sammen? Jo, det skal jeg forklare dig i løbet af de næste minutter. Men først en lille forklaring om den nuværende situation.  

Eden Hazard har i øjeblikket kontrakt med Chelsea frem til 2020, og hvis belgieren fuldfører sin kontrakt, vil han have været i klubben i otte år. Belgieren er 27 år, og han har formentlig op til seks rigtig gode år tilbage i sig endnu.

Den tid håber Chelsea, at han ønsker at tilbringe i Vestlondon, og klubben har tilbudt ham en kontraktforlængelse, som han dog ikke har ønsket at skrive under på indtil videre. Det kan skyldes flere ting, men det må ligge ret fast, at der er interesse fra flere europæiske storklubber.

Real Madrid er især blevet sat i forbindelse med den 27-årige kantspiller, men også Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester City er sporadisk blevet nævnt som mulige bejlere. Det er naturligvis ikke i Chelseas interesse at sælge Eden Hazard, men det er endnu mindre interessant for the Blues at slippe den belgiske landsholdsspiller på en fri transfer i 2020.

Og det er her, at Maurizio Sarri kommer ind i billedet.

De seneste to permanente managere i Chelsea, José Mourinho og Antonio Conte, har ikke praktiseret en spillestil, som har fået det bedste ud af Eden Hazard. Det kan Maurizio Sarri derimod gøre, og Eden Hazard virker allerede begejstret.

- Jeg elsker denne spillestil. Det er helt anderledes i forhold til Antonio Conte og José Mourinho. Vi har bolden mere, og det er ikke dårligt efter mit synspunkt, fortalte han forleden.

Maurizio Sarri har fået en perfekt start i Chelsea med fire sejre ud af fire mulige, og Eden Hazard sprudler. Det har han alle muligheder for også at gøre i resten af sæsonen, for han vil få mere støtte i offensiven og have bolden langt mere end i de seneste sæsoner. Det vil give Eden Hazard alle muligheder for at udfolde sine kvaliteter, som han også gør på det belgiske landshold.

Det er dog ikke kun afgørende, at Eden Hazard er begejstret for spillestilen i Chelsea. Maurizio Sarri skal også sørge for, at the Blues kommer til at vinde trofæer ganske hurtigt, for en spiller af Eden Hazards kaliber ønsker at kæmpe med om de allerstørste trofæer.

Han kom til Chelsea lige efter klubbens triumf i Champions League, og det må være den turnering, som han ønsker at vinde allermest. Hvis han ser en mulighed for det i Chelsea, mens han samtidig er glad for at spille under Maurizio Sarri, forlader han ikke klubben.

Nu er det op til Maurizio Sarri at få det bedste ud af Chelsea-mandskabet, så det perfekte match mellem den italienske manager og den belgiske stjernespiller kan fortsætte i mange år endnu.

Det er det, Chelsea ønsker.

Det er det, Chelsea-fansene håber på.

Det er det, Premier League har brug for.

Den store nationalitetsquiz: Hvor kommer Premier League-spillerne fra?

DIN REAKTION!


22-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED