Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:02:2020 18:58
Glem det: Lionel Messi kommer aldrig til Premier League

BLOG: Jeg vurderer ikke, at der er en realistisk chance for at se Lionel Messi spille i Premier League.


Så er den gal igen. Der spekuleres i, om Lionel Messi er fortid i Barcelona, og straks nævnes Premier League som en mulighed.

Det er en historie, som vi har set adskillige gange før, og jeg tør godt sige, at det heller ikke blive en realitet denne gang.

Argentineren er et produkt af Barcelonas akademi, og han har aldrig spillet seniorfodbold i andre klubber. Til sommer fylder han 33, og selvom de fleste fodboldspillere er i tilbagegang på det tidspunkt, lader det ikke rigtig at være tilfældet for Lionel Messi.

Han har fortsat utrolig meget at tilbyde på fodboldbanen, hvor han er det helt centrale omdrejningspunkt for Barcelona, og hans magt i den spanske storklub er helt enorm.

Derfor vil det heller ikke undre mig, at Eric Abidal ryger, før der overhovedet bliver tale om, at Lionel Messi skal væk fra klubben efter de seneste rygter om uenigheder mellem dem.

Kun City er en mulighed

Hvis Lionel Messi alligevel skulle gå med en seriøs tanke om at forlade Barcelona, vil der med al sandsynlighed kun være én engelsk klub, der kan have hans interesse. Manchester City.

Ja, Liverpool er klart overlegne i øjeblikket, men spillestilen hos the Reds passer ikke til argentineren. Det gør den hos Manchester City. Sidste sæsons mestre vil ganske givet også have en interesse, og de kan muligvis også finde nogle ekstra millioner frem og sikre, at Messi ikke må gå alt for meget ned i løn.

Men hvorfor kunne det så ikke ske, spørger du måske?

I en alder af 33 vil Lionel Messis krop kun blive mere slidt i takt med kampene, og der vil i forbindelse med et skifte til Premier League være en ekstra belastning i forhold til fysikken. Risikoen for skader vil være større i den engelske liga.

Når alt dette er sagt, vil jeg gerne slå fast, at jeg ville elske at se Lionel Messi udfolde se i Premier League. Han ville stensikkert blive en kæmpe profil.

Men det kommer aldrig til at ske. Desværre. Dertil er forholdet til Barcelona for godt. Der er ingen grund til at sætte næsen op efter det, og tag bare diverse rygter med et gran salt.

DIN REAKTION!


25-årig journalist. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE