AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2019 18:01
Dumt, United: Rashford har ikke gjort sig fortjent til gylden kontrakt

BLOG: Marcus Rashford har fået en ny kontrakt, der gør ham til en af de bedst lønnede i Premier League, men det er ikke helt fortjent.


En ugeløn på omtrent 2,5 millioner kroner – afhængig af præstationsbaserede bonusser, nuvel. Det er status for Marcus Rashford, og det lyder helt og aldeles tosset i min bog.

Ja, han er en af de mest talentfulde spillere i Premier League, men det er ikke nok for mig, for talentstadiet er vel egentlig et overstået kapitel for englænderen.

I hver af de seneste tre sæsoner har han spillet mere end 30 kampe i ligaen, og dermed er han trådt ind i kategorien for nøglespillere i Manchester United, men problemet er bare, at han ikke leverer nok mål i forhold til sin position som forreste angriber.

I den seneste sæson spillede han 47 kampe med blot 13 mål til følge, og det er altså ikke noget, der imponerer mig. Et mål pr. 3,6 kamp er ikke godt nok, og selvom han er talentfuld, en af klubbens egne og alt muligt, så kan det ikke retfærdiggøre så høj en løn.

Manchester United har måske været presset af, at han havde kontraktudløb næste sommer, men alligevel har klubben lavet en fejl ved at udstyre ham med en så gylden kontrakt.

En ugeløn på 1,5 millioner kroner havde været mere retfærdigt, om end det også havde været godt betalt i min verden.

Er du enig eller uenig? Giv din mening til kende i afstemningen herunder.

 

DIN REAKTION!


24-årig journaliststurende fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED