AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2019 14:59
Drop kritikken af United: Man kunne ikke have forventet mere mod Barca

BLOG: Kunne man reelt set have forventet mere af Manchester United i den nuværende situation mod Barcelona?


Under og efter gårsdagens Champions League-opgør mellem Manchester og Barcelona har jeg oplevet en række fodboldeksperter, -kommentatorer og -fans udtrykke skuffelse over den præstation, Manchester United leverede. Det forstår jeg ærlig talt ikke, og jeg vil prøve at sætte det lidt i perspektiv.

Først vil jeg dog lige minde om, at det bestemt ikke er alle, der havde det syn på kampen.

Jeg savner dog en større realitetssans fra dem, der kritiserede Manchester United efter kampen onsdag aften. Modstanderen var Barcelona, der lige nu rangerer som et af verdens fem bedste klubber – helt uden diskussion endda.

Derimod er Manchester United end ikke i top 10 over de bedste klubber i verden på nuværende tidspunkt, selvom klubben er én af de resterende otte hold i Champions League. Styrkeforholdet mellem Barcelona og Manchester United er dog tydeligt, og Ole Gunnar Solskjær kan selvfølgelig være skuffet over, at De Røde Djævle ikke fik bare uafgjort med fra opgøret, men han kunne ikke have forventet mere.

På nuværende tidspunkt er Manchester United inde i en genopbygningsfase, der først for alvor kan tage fart henover sommerens transfervindue, hvor Ole Gunnar Solskjær vil få mulighed for at forstærke truppen – for den har den brug for.

Det er reelt set kun David De Gea, Paul Pogba og måske enten Anthony Martial eller Marcus Rashford, der ville kunne snuse til en plads på Barcelonas hold i øjeblikket. Det siger meget om kvalitetsforskellen.

Manchester United spillede en fornuftig kamp onsdag aften, og med en smule held i sprøjten kunne det også være blevet til eksempelvis 1-1 på Old Trafford, og som Manchester United-spiller vil der nok være en større tro på tingene inden returkampen på tirsdag, end der var forud for returkampen på Parc des Princes mod Paris Saint-Germain i sidste måned.

Så skidt var det altså ikke af Manchester United, og reelt kan man ikke forvente meget mere på nuværende tidspunkt.

DIN REAKTION!


23-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED