Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2019 18:41
Der var engang en højre back i Tottenham

BLOG: Mauricio Pochettino kan ikke være tilfreds med situationen på højre back, der pludselig er blevet Tottenhams svageste punkt.


Tottenham-fans må undre sig. Over flere ting.

Hvorfor resultaterne og præstationerne som helhed udebliver, og hvorfor stamspillere tøver med at forlænge kontrakter, vil jeg ikke komme ind på her. Derimod vil jeg kigge lidt på holdets svageste punkt i øjeblikket.

Højre back.

Kyle Walker-Peters, Davinson Sanchez og Serge Aurier er de tre spillere, der har optrådt på positionen i denne sæson, og ingen af dem har gjort det særlig godt.

De er blevet udstillet i en række tilfælde, og det var godt illustreret tirsdag onsdag, hvor Serge Auriers direkte modstander og navnebror, Serge Gnabry, scorede fire gange i det smertefulde nederlag mod Bayern München.

Allerede i sidste sæson viste problemet sig på højre back imidlertid, da Kieran Trippier pludselig dalede gevaldigt i niveau. Da han så blev solgt i sommer, og hvor Serge Aurier konstant blev rygtet væk, skulle man måske tro, at Mauricio Pochettino ville forsøge at hente en ny spiller til klubben. Det skete bare ikke.

I stedet stolede han på unge Kyle Walker-Peters, men han har slet ikke de samme kvaliteter, som klubbens tidligere Kyle Walker.

For bare nogle få år siden havde Tottenham både Kyle Walker og Kieran Trippier i truppen, og der var næppe andre klubber i Premier League, der var så stærkt besatte på højre back som the Lilywhites.

Dengang, og også efter salget af Kyle Walker, var højrebacken et våben for Tottenham. Nu er det i stedet et svagt punkt.

DIN REAKTION!


25-årig journalist. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE