AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2020 10:10
Den optimale Premier League består af disse 20 klubber

BLOG: Her er mit bud på de 20 klubber, der vil udgøre den optimale Premier League i min verden.


Premier League er verdens fedeste liga. Og det er klubberne, der er med til at gøre den til det.

Men i den aktuelle Premier League er der flere hold, der i min verden er ganske ligegyldige – og i stedet savner jeg en række klubber, jeg langt hellere så i den bedste engelske række.

Derfor har jeg leget med tanken om at sammensætte den ultimative Premier League med de 20 klubber, der vil gøre ligaen helt perfekt for mit vedkommende.

Chelsea
Jeg kan ikke løbe fra, at jeg er fan af the Blues, og derfor skal de selvfølgelig spille i Premier League. Samtidig er klubben en fast bestanddel i toppen af rækken, og der er et spændende projekt i gang.

Manchester United
Klubben med flest mesterskaber naturligvis også selvskrevet. Historien og de mange fans taler for sig selv.

Liverpool
Verdens måske bedste mandskab over de seneste to sæsoner hører selvfølgelig også til i min Premier League. Klubbens historie er også utrolig.

Manchester City
Der er delte meningen om the Citizens, men de spiller forrygende fodbold og skal helt klart have en plads i Premier League. Et af verdens bedste hold i øjeblikket.

Arsenal
Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at the Gunners har haft sin storhedstid, men de hører bare hjemme i Premier League.

Tottenham
Nu har jeg nævnt de seks klubber, der går under betegnelsen ’the Big Six’ – og Tottenham er også selvskrevet. Har aldrig været ude af Premier League.

Everton
Da jeg begyndte at følge med i Premier League, kæmpede the Toffees for at komme ind i top fire, og det lykkedes også. Stor og flot historie, og Everton er en kæmpe klub. Også en sikker plads til dem.

Newcastle
Når man snakker store klubber, kan man ikke komme udenom Newcastle. Det er en kæmpe klub, der desværre ikke har fået flotte resultater i mange år efterhånden. Har en enorm fanbase og hører bare til i den bedste række.

Aston Villa
Jeg bliver lidt ved de store klubber, for det er Aston Villa også. Birmingham-klubben har også en stolt tradition, og jeg husker jævnligt dagene, hvor the Villans lå lige under de bedste i ligaen. Et traditionsrigt mandskab, der bare også hører til i Premier League.

Leicester
Hvis man har fulgt lidt med i Premier League gennem den seneste håndfuld år, er det umuligt næsten ikke at synes om the Foxes. Vandt ligaen på mirakuløs vis, og nu kæmper de med om de helt sjove placeringer. En klub i god udvikling.

West Ham
Jeg har ikke noget varmt forhold til West Ham, men det er også en stor klub, der bare bør spille i Premier League, og klubben bør egentlig have potentiale til at kunne true ’the Big Six’.

Sheffield United
The Blades har været et friskt pust i ligaen denne sæson, men de har virkelig også været savnet. Det er en stor klub, og Sheffield er en stor fodboldby. Selvfølgelig skal der være en klub derfra i Premier League.

Wolves
Når man på få år kan gå fra League One til Premier League og straks spille op med de store klubber, aftvinger det min respekt. Jeg kan rigtig godt lide Wolves, og klubben skal uden tvivl være en del af min Premier League.

Leeds
Jeg håber for alt i verden, at den engelske traditionsklub vender retur til Premier League. Det er en enorm klub med rigtig mange fans og stolte traditioner. Samtidig er det et vildt spændende projekt, Marcelo Bielsa har gang i netop nu. Dem kan jeg ikke undvære i Premier League.

Nottingham Forest
Ligesom Leeds er Nottingham Forest også en stor klub med stolte traditioner, blandt andet med flere europæiske titler. Klubben har stablet et rigtig solidt fundament på benene og banker nu på til en oprykning.

West Bromwich
Jeg kan næsten ikke tænke på Premier League uden at tænke på the Baggies. De har næsten altid været der. Desværre har de ofte spillet destruktivt og kedeligt i Premier League, men lige nu spiller de fantastisk offensivt fodbold under ledelse af Slaven Bilic – og de ligger til at rykke op.

Milwall
Jeg kan ikke huske, at klubben har været i den bedste række, men det er en kultklub med nogle fantastiske fans, som jeg virkelig gerne vil opleve i Premier League. Klubben er også ved at nærme sig et niveau, hvor den kan kæmpe med i den bedste række.

Sunderland
Jeg har altid godt kunne lide Sunderland, og efter at have set ’Sunderland Til I Die’ på Netflix, ønsker jeg for alt i verden, at klubben kan komme ovenpå og vende retur til Premier League.

Stoke
Det er ikke mange år siden, at Stoke var et sted, alle Premier League-klubber frygtede at spille. Det uortodokse hold med de store, fysiske spillere og de mange lange indkast var anderledes og spændende at se på. Kan de komme tilbage i den forfatning, vil jeg gerne have dem i den bedste række.

Southampton
Det ungdomsarbejde skal simpelthen bare have lov til at udfolde sig i Premier League. Ind i mellem er der også blevet spillet forrygende fodbold på St. Mary’s Stadium, og klubbens nuværende filosofi er spændende.

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE