Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 20:21
Den er helt oplagt: Gerrard kommer til at tage over for Klopp

Klumme: Er det tilfældigt, at Jürgen Klopp og Steven Gerrard på samme dag forlænger til 2024 med deres respektive klubber? Måske. Men det lugter af et job i Liverpool for Gerrard.


Først var det Steven Gerrard, dernæst var det Jürgen Klopp.

På en og samme dag blev det offentliggjort, at de to trænere har forlænget deres kontrakter hos henholdsvis Rangers FC og Liverpool FC. Det er dog ikke det eneste sammentræf. For begges vedkommende gælder det nu, at kontrakterne løber frem til sommeren 2024.

Straks jeg så det, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det vil være oplagt, at Steven Gerrard på det tidspunkt overtager for Jürgen Klopp i Liverpool, hvor englænderen havde en fantastisk karriere som spiller og startede sin trænerkarriere med ungdomsholdet.

Jeg kan ikke forestille mig, at jeg er den eneste, der har fået den tanke, at Liverpool allerede nu må tænke, at Steven Gerrard på det tidspunkt vil have samlet så meget erfaring sammen, at han kan tage over for den populære tysker.

Timingen er perfekt, så hvis alt flasker sig, virker det helt oplagt i min verden, at Jürgen Klopp stopper i 2024, hvorefter Steven Gerrard overtager det hverv, der må betegnes som et regulært drømmejob for ham.

Jeg bliver ikke overrasket, hvis Gerrard kommer til at tage over for Klopp.

DIN REAKTION!


25-årig journalist. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE