AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 14:10
Chelseas vej til Europa League-finalen er banet

BLOG: Chelsea kunne ikke have fået en bedre lodtrækning til Europa League-kvartfinalerne og -semifinalerne.


Forud for dagens lodtrækning til kvartfinalerne i Europa League havde Maurizio Sarri ét ønske. Han ville undgå Napoli og først møde den italienske klub i finalen af turneringen. Det ønske gik i opfyldelse.

Og det var ikke det eneste, der gik Chelseas vej denne eftermiddag i Nyon.

I kvartfinalerne venter to kampe mod tjekkiske Slavia Prag, som må regnes for at være det svageste af de otte resterende hold, selvom Sevilla blev sendt ud i 1/8-finalerne. Når den hurdle formentlig er overstået, venter der the Blues to kampe mod enten Eintracht Frankfurt eller Benfica.

Selvom det er to klubber, som bestemt ikke må undervurderes, vil Chelsea også være ganske klar favorit uanset modstanderen her, og dermed er vejen til finalen i Europa League banet.

Hvis det lykkes for Chelsea at spille sig frem til finalen, venter enten Arsenal, Napoli, Valencia eller Villarreal i Baku, og i en finale kan alt ske. The Blues har dog ganske gode erfaringer med at spille finaler i europæisk sammenhæng. De seneste to finaler i Champions League og Europa League er således blevet vundet.

Det er ikke uden grund, at bookmakerne hele tiden har haft Chelsea som favorit til turneringen, og nu har London-klubben endda fået serveret en finaleplads på et sølvfad.

DIN REAKTION!


23-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED