AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 15:38
Blog: Ugens mest håbløse transferrygte

Det vrimler med transferrygter, men mange af dem er der absolut intet hold i. Hver uge vil jeg derfor tage et kig på det rygte, som i min verden er allermest håbløst – forstået på den måde, at der er nogenlunde nul procent sandsynlighed for, at rygtet fører til et klubskifte.


Denne uge er det rygtet om, at Chelsea skulle have udset sig Roberto Pereyra som erstatning for Eden Hazard, jeg kigger nærmere på.

Roberto Pereyra fra Watford til Chelsea
Kilde: Daily Mirror

I artiklen fra den engelske avis lyder meldingen, at Chelsea kigger på en liste over mulige afløsere for Eden Hazard.

Lad os starte med det. Sandsynligheden for, at Chelsea er begyndt at undersøge markedet for at finde en erstatning for Eden Hazard, som endnu ikke har forlænget sin kontrakt, der udløber i 2020 – og som konstant sættes i forbindelse med Real Madrid, er stor. Det er der ikke noget underligt eller utroværdigt i.

Daily Mirror skriver endvidere, at Roberto Pereyra er på den liste, og at Chelsea følger hans situation i Watford nøje.

Det er på sin vis ikke unormalt, at en klub har mange forskellige navne i kikkerten, og Roberto Pereyra kan i princippet sagtens være en spiller, som talentspejderne i Chelsea holder ekstra godt øje med i øjeblikket. Argentineren har præsteret rigtig godt i denne sæson, hvor han har scoret fem gange for Watford, og det er formentlig de seneste præstationer, som har været med til at starte rygtet.

Realistisk set kan Roberto Pereyra så erstatte Eden Hazard?

Nej.

Det må være det korte svar. Den argentinske midtbanespiller fylder 28 år i januar, og selvom han i denne sæson har gjort det ganske godt i Premier League, er der intet i hans karriere, som giver en tro på, at han kan erstatte Eden Hazard.

I sidste sæson var han end ikke stamspiller for Watford, og tager man et kig på han statistikker er det tydeligt at se, at han slet ikke kan være leveringsdygtig i form mål og assists som Eden Hazard. Det formåede han heller ikke, da han gennem flere sæsoner var på kontrakt i Juventus og Udinese.

For at erstatte Eden Hazard skal man være en absolut topklassespiller, og det er Roberto Pereyra ingenlunde, og derfor er det helt håbløst at tro på, at Chelsea henter Watford-spilleren til klubben som erstatning for Eden Hazard.

Det kan jeg i min vildeste fantasi ikke forestille mig.

DIN REAKTION!


22-årig fodboldskribent fra Sønderjylland. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED