AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2020 09:23
Blog: Ny regelændring bør blive fast inventar i Premier League

BLOG: Der bør også gives lov til fem udskiftninger i Premier League for fremtiden.


Managerne i Premier League har efter genstarten fået mulighed for at udskifte fem spillere i stedet for de normale tre. Og det har været et friskt pust til ligaen.

Og hverken Pep Guardiola, Jürgen Klopp eller Steve Bruce har tøvet med at gøre brug af regelændringen. Samtidig har det ikke forsinket spillet, eftersom udskiftningerne skal foretages over maksimalt tre spilstop.

Tiltaget med fem udskiftninger bør ikke kun være noget, som vi ser i denne sæson, hvor coronaens eftervirkninger har medført en regelændring. Også i næste sæson og herefter bør det være muligt for managerne at foretage fem udskiftninger.

Den største fordel er, at det vil give managerne flere taktiske muligheder i løbet af kampene, hvor det eksempelvis vil være muligt at skifte en hel fronttrio i pausen.

Ydermere vil reglen om fem udskiftninger være godt nyt for de unge talenter, som vil have større chancer for at blive sendt på banen. Det har allerede kommet flere unge spillere til gode i denne spillerunde.

Der kan dog også være en ulempe ved fem udskiftninger. De store hold vil have mulighed for at sende kvalitetsspillere på banen undervejs i kampen, mens de små hold slet ikke vil have det samme at skyde med fra bænken.

Det kan betyde, at der kan skabes en endnu større afstand mellem de bedste klubber og resten i Premier League.

Overordnet set er jeg dog stor fortaler for, at man fremover også må foretage fem udskiftninger. 

Nu håber jeg blot, at IFAB læser med og synes, det er en god idé. 

 

 

DIN REAKTION!


25-årig journalist. Stor fan af engelsk fodbold og med forkærlighed for spillere, der har et godt drev med bolden og store, stærke angribere.

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE