AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 18:25
Blog: Hvornår stopper Leicesters Champions League-eventyr?

Hvornår stopper Leicesters eventyr i Champions League mon?


Gennem hele 2015/16-sæsonen spurgte samtlige fodboldinteresserede sig selv om, hvornår Leicester Premier League-eventyr stopper. Svaret var, at det først skete i 2016/17-sæsonen, efter the Foxes havde fejret det engelske mesterskab i maj 2016.

I denne sæson har Leicester rodet rundt i den nederste halvdel af Premier League, mens de har spillet i Champions League. I Europas fineste klubturnering spillede de sig videre som etter i gruppespillet, hvor de havnede i en overkommelig gruppe med Porto, FCK og Club Brügge.

Sevilla blev trukket op bowlen i 1/8-finalen, og ikke mange levnede Leicester en chance mod et sprudlende spansk mandskab, der udfordrede Real Madrid og Barcelona i La Liga, mens de sigtede efter succes i Champions League efter tre Europa League-triumfer i træk.

I den første kamp blev Leicester da også rundbarberet, men en stærk præstation i målet af Kasper Schmeichel og et sent mål af Jamie Vardy gav Leicester håb inden returopgøret.

Hjemme på King Power Stadium spillede Leicester som forvandlet under den nye manager, Craig Shakespeare, og takket være en ny stor præstation af Kasper Schmeichel sikrede Leicester sig sensationelt videre avancement.

Atlético Madrid blev trukket op af hatten, og det spanske storhold vil være store favoritter til at slå Leicester ud. Bet365 giver således odds 1,25 på, at Atlético Madrid slukker drømmene for Leicester.

Men bliver det nu også Diego Simeones mandskab, som skal gøre det onde ved Leicester, som efterhånden ikke længere er i overhængende nedrykningsfare efter tre ligasejre i træk. Alt imens skal Atlético Madrid fortsat holde kæden stram i La Liga for at bevare pladsen i top fire.

Spiller for spiller har Leicester nok ikke én spiller, der kunne gå ind på Atlético Madrids hold, men tilfældet var stort set det samme, da Sevilla var modstanderen. Leicester kunne gå på vandet i sidste sæson, og hvis Craig Shakespeare kan finde den magi frem igen, kan Leicester bliver et ubehageligt bekendtskab for Atlético Madrid, som har haft svært ved at nedbryde hold, som stiller sig lavt.

Jeg tror, at Leicesters Champions League-eventyr slutter efter de to kampe mod Atlético Madrid, men jeg tror dog også, at med Jamie Vardy tilbage i en rolle som målscorer, at Leicester kan give problemer for spanierne. 

DIN REAKTION!


21-årig fodboldskribent fra det sydligste Danmark. Stor fan af engelsk fodbold og i særdeleshed Chelsea.

SENESTE NYT

OP | NED