AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:09:2020 09:28
Bænkevarmer eller stjernespiller: Hvor passer Uniteds nye signing ind?

KLUMME: Hvilken rolle kommer Donny van de Beek til at have for Manchester United? Formentlig ikke en kæmpe rolle i starten.


Donny van de Beek er millimeter fra at skifte til Manchester United efter at have gennemført det obligatoriske lægetjek. Og det rejser et spørgsmål.

Hvor skal den hollandske landsholdsspiller passe ind hos sin nye klub?

Han er offensivt orienteret midtbanespiller, som har spillet som enten 8’er eller 10’er på Ajax-mandskabet gennem de seneste sæsoner, men de positioner er optaget af henholdsvis Paul Pogba og Bruno Fernandes.

Og selvom van de Beek uden tvivl er en dygtig spiller, er han ikke bedre end hverken Pogba eller Fernandes, hvorfor han i en idealopstilling ikke vil sende en af de to på bænken.

Rollen som den kontrollerende midtbanespiller ved siden af Paul Pogba bør ikke være noget for van de Beek, som ikke tidligere har haft det primære ansvar for at binde forsvar og midtbane sammen og være det defensive anker.

Ole Gunnar Solskjær har også både Nemanja Matic, Scott McTominay og Fred til den rolle.

Men kan van de Beek så spille på kanten? Han har aldrig gjort det, og der er nok ikke meget, der tyder på, at han vil kunne slå Marcus Rashford eller Mason Greenwood af holdet heller.

Derimod ligner det først og fremmest, at hollænderen må tage til takke med at være førstereserve for Pogba eller Fernandes.

I en klub som Manchester United, der spiller rigtig mange kampe gennem sæsonen, er det nok heller ikke en dårlig rolle.

Men i første omgang ligner van de Beek mere en bænkevarmer end en stjernespiller.

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE