AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2022 12:30
Bank i bordet, Klopp: Glem Bellingham - denne spiller skal du købe

Her kommer der en bøn til Jürgen Klopp og ledelsen i Liverpool.


Sæsonen er langt fra forbi, men der er problemer i Liverpool.

Der skal se noget, hvis man ikke skal vinke farvel til mesterskabet allerede i starten af oktober og i stedet skal kæmpe om en plads i top fire.

Efter min mening er Liverpools helt store problem, midtbanen. Jeg er med på, at der i øjeblikket er et hav af skader på midtbanen; Thiago, Curtis Jones, Naby Keïta og Alex Oxlade-Chamberlain er alle ude. Problemet er bare, at det ikke kan komme som en overraskelse - slet ikke for Jürgen Klopp.

Thiago er en verdensklassespiller... når han er klar. Han skal være en fast starter, men det sker simpelthen alt for tit, at han går i stykker. Men lad mig lige slå fast. Det er ikke Thiago, som Klopp skal se på først. 

Naby Keïta - der på besynderligvis blev skadet inden kampen mod Manchester United - og Alex Oxlade-Chamberlain er kronisk skadet, og efter min mening skal de bare skippes væk - og gerne hurtigst muligt. 

Naby Keïta har, ligesom Alex Oxlade-Chamberlain, et år tilbage af sin kontrakt, og der går rygter om, at klubben vil forlænge. Don't do it.

Man kan argumentere for, at midtbanespilleren er det største fejlkøb i Klopp-æraen, hvis man tager prisen og præstationerne i betragtning - og han har altså ingen fremtid i klubben. Slet ikke, hvis man har i sinde at hente Jude Bellingham i 2023. 

Og lad os være ærlige. Det er ikke muligt at hende Jude Bellingham denne sommer. Dortmund er ikke presset økonomisk til at sælge, og næste sommer vil der være en hård kamp om ham, hvor Real Madrid også meldes meget interesseret - og jeg tror ikke, at Liverpool skal være så sikre på at hente Jude næste sommer. 

Liverpool har hårdt brug for en spiller med mere kvalitet, som Klopp kan regne med (Læs: sjældent er skadet), og den mest oplagte er Youri Tielemans fra Leicester. Han har et år tilbage af sin kontrakt og vil væk fra King Power Stadium. Så en bøn til Klopp og ledelsen; Pung op med £20-30 millioner og få ham hentet ASAP.

Og hvorfor skal det så være Youri Tielemans? Her er nogle argumenter:

  • Han er stadig kun 25 år (fylder 26 år til maj), og det passer godt med klubbens transferstrategi om at hente spillere på 25 år eller under.
  • Han er stort set aldrig skadet. Sidste sæson var han ude i en måned grundet en lægskade, men ellers skal man helt tilbage til 2017/18-sæsonen siden han sidst var skadet.
  • Han er en kreativ midtbanespiller, der kan skabe chancer, hvor han ofte har den tredjesidste fod på ved Leicesters mål.
  • Han scorer mål. Belgieren har en rigtig god evne til at komme i feltet og er langt skarpere foran kassen end eksempelvis Keïta. Liverpool er for afhængige af mål fra fronttrioen og har i den grad brug for en midtbanespiller, der kan komme med nogle scoringer i løbet af en sæson.
  • Han har været vigtig i flere kampe for Leicester mod de store, der viser, at han kan begå sig på topniveau.

Selvom jeg ikke ser Jude Bellingham og Youri Tielemans som samme type spillere, så har jeg tilladt mig at sammenligne dem på Squawka fra deres stats i sidste sæson, og det gør mig endnu mere varm på tanken om at signe Tielemans:

Der er naturligvis stadig grund til at gøre Dortmund-stjernen til det store køb næste sommer, men indtil da; Tielemans skal hentes. Vi snakker altså om en 25-årig BELGISK landsholdsspiller, som formentlig kan hentes for £20-30 millioner.

Det er en no-brainer. Så Jürgen Klopp må banke i bordet og få FSG til at punge op. 

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE