AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
XPREMIERX
14:04:2015 17:45
Sprinter udfordrer Arsenal-duo og sætter penge på højkant

Den engelske sprinter Richard Kilty har udfordret Hector Bellerin og Theo Walcott i en løbeduel.


Theo Walcott har længe været den hurtigste spiller i Arsenal-truppen, men nu lader det til, at Hector Bellerin er hurtigere end den engelske kantspiller. Målinger har angiveligt vist, at Hector Bellerin er hurtigere end Usain Bolt på de første 40 meter.

Nu bliver Arsenal-duoen udfordret af Richard Kilty, der sidste år vandt VM i 40 meters sprint. Sidste måned vandt han også EM i 60 meters sprint (se videoen nederst i artiklen).

Han skriver i dag på sin Twitter-profil, at han gerne sætter £30,000 på højkant i en løbeduel mod Hector Bellerin og Theo Walcott, som må bestemme tid, sted og antal meter. Han mener nemlig ikke, at Hector Bellerin kan sprinte 40 meter på 4,42 sekunder.

Se Richard Kiltys sprint fra marts, hvor han løber 60 meter på 6,51 sekunder her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED