Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2015 01:40
Vanvittigt: Bendtner købt af Premier League

Nicklas Bendtner har i dag skrevet historie, da han som den første er blevet købt af Premier League og indgår en aftale mellem flere PL-klubber.


Den danske landsholdsangriber er den mest eftertragtede spiller i verden og jagtes af de engelske storklubber Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City samt Barcelona, Real Madrid og PSG.

Bayern München har også vist interesse, men det tyske fodboldforbund har udmeldt, at et skifte ikke kan blive en realitet. De har bedømt, at der ikke vil være nogen form for konkurrence i Bundesligaen, hvis Nicklas Bendtner skulle ende på Allianz Arena.

Nicklas Bendtner forlod Arsenal og Premier League sidste sommer, men Premier League har savnet danskeren så meget, at man nu har brugt en stor del af pengene fra den nye tv-aftale på at bringe Nicklas Bendtner tilbage til Premier League.

Formanden for Premier League, Dave Richards, bekræfter i dag, at man har sikret sig Nicklas Bendtner på en seks-årig aftale. Aftalen lyder på, at den danske angriber skal spille én sæson for de seks topklubber, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Spurs og Manchester United de næste seks sæsoner, så ingen af de engelske tophold bliver snydt.

- Det er første gang, vi som organisation henter en spiller til ligaen, men denne mulighed kunne vi ikke lade passere. Det er en fornøjelse, at vi igen får Bendtner at se i Premier League igen næste sæson, udtaler Dave Richards til Premierleague.com.

Ifølge flere engelske medier koster det fodboldforbundet seks milliarder kroner at løsrive danskeren fra Wolfsburg.

Læs også: Mourinho vil gøre Bale til den bedst betalte 

Læs også: Eksklusivt: Tre PL-klubber kæmper om Bundesliga-forsvare

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE