AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2014 11:03
Afsløret: Kolo smadrede tre Arsenal-ikoner til prøvetræning

Den tidligere Arsenal, Manchester City, og nuværende Livepool-spiller Kolo Touré er kendt som en spiller, der ikke er bange for at gå ind i en tackling - koste, hvad det vil. Ray Parlour, som i sine sidste to år i Arsenal spillede sammen med Touré, fortæller om en speciel episode ved Tourés prøvetræning tilbage i 2002. 


Ray Parlour fortælller: 

- Bolden blev spillet hen til Thierry Henry. Kolo Toure kom ud af det blå og smadrede ham bag fra, to-fodet tackling, en sindssyg én. 

- "DET KUNNE HAVE VÆRET ET RØDT KORT I EN NORMAL KAMP. VORES BEDSTE SPILLER LIGGER PÅ GRÆSSET OG RULLER RUNDT, skriger Arsene Wenger "Kolo, hvad laver du? Ikke tackle, ikke tackle!!!!"

- Et minut senere kommer bolden hen til Dennig Bergkamp. Kolo Toure, præcis det samme, to-fods-tackler Dennis Bergkamp. 

- Vi forstår det ikke. Spilleren, som er til prøvetræning har fået Henry og Bergkamp til at hyle.

- I næste moment kommer bolden i spil igen, og Touré laver en glimrende tackling, men bolden flyver op i luften, og Arsene Wenger, som altid står mellem midtbanen og forsvaret for at se, hvordan spillerne bevæger sig kigger op i luften, og ser bolden lande ved hans fødder.  "Han to-fods-tacklede Arsene Wenger! Sindssyg tackling!!".

- Drengene tænker til sig selv, at det er utroligt! Efter tacklingen halter Wenger af banen og tilbage mod rummet, hvor skader behandles, så Kolo Touré næsten græder. Han kan ikke forstå det. Det var hans store dag i Arsenal og han tog to af vores bedste spillere ud, og oven i dette vores manager. 

- Den aften sidder Arsene Wenger med en stor ispose rundt om sin ankel og jeg følte, at det var synd for den arme ivorianer, Touré, så jeg sagde til Wenger: "Boss, jeg tror ikke han gjorde det med vilje". Og han svarede: "Se på min ankel!"

"Jeg er klar over, at han ikke havde nogen negativ hensigt. Jeg nyder hans ærgerrighed. Han får ham til at skrive under i morgen. 

Og det var det, dagen efter skrev Kolo Touré under på en kontrakt med Arsenal, som han fortsatte sin karriere hos i hele 231 kampe. 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED