Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Roy Keanes bedste citater

Af Gustav Tornby
09.10.2014 Kl. 14:16
Roy Keane er kendt som en ærlig mand, noget som han endnu engang har bevis. I sin nye selvbiografi "The Second Half", beskriver han mange sjove og skæve situationer, fra tiden i Manchester United. Vi har samlet de bedste.

Jeg havde en mindre slåskamp med Peter Schmeichel, da vi var på preseason tour i Asien i 1998, lige efter jeg var kommet tilbage fra min ledbåndsskade. Jeg tror vi var i Hong Kong. Der var alkohol indblandet. Der havde været en smule negativ energi mellem os i årevis, på grund af fodboldrelaterede årsager. 

Der var meget larm, Peter er en stor fyr. Jeg vågnede næste morgen og kunne ikke rigtigt huske slåskampen. Min hånd gjorde virkeligt ondt og en af mine fingre var bøjede tilbage. 

Det begyndte alt sammen at komme tilbage til mig, lidt efter lidt – slåskampen mellem Peter og jeg. Nicky Butt havde underrettet mig, og havde været dommer i kampen. Peter havde hevet fat i mig, jeg havde nikket ham en skalle – og vi havde sloges i lang tid. 

Om slåskampen i tunnelen med Patrick Vieira
Da jeg gik gennem tunnelen hørte jeg noget foregå længere frem. Alt jeg kunne se, var et par fingre, som pegede på Gary Neville. Jeg mistede besindelsen fuldstændigt. Fem sekunder tidligere havde jeg været i perfekt ro, i zonen, klar til kampen. 

De havde drillet ham, de f*!&hoveder. De var en stort hold, og inde i den lille tunnel, så de endnu større ud. Så jeg sagde til mig selv

– Okay, så kører vi. Havde det kommet til en slåskamp, så havde Patrick nok kunne slå mig ihjel. 

Om den rædselsfulde tackling på Afl Inge Haaland
"Jeg ville gerne fortælle ham hvad der skete. Jeg ville gøre ham ondt, og så stå over ham og sige take that, c*@t. Jeg fortryder det ikke. Men jeg havde intet ønske om at give ham en skade. 

Det var action, det var fodbold. Hunde spiser hunde. Jeg har sparket mange spillere, og kendt forskellen mellem at gøre nogen ondt, og skade nogen. Jeg ville ikke give Haaland en skade. Når man er sportsmand, så ved man hvordan man skader andre. Når jeg ser tilbage, så er jeg skuffet over de andre City-spillere. De hoppede ikke ind og forsvarede deres holdkammerat. 

Om at bade med Manchester United-spillerne
Vi pralede altid om størrelsen på vores x. Min er rimelig middel, for at være ærlig. Nicky Butt har den største x du nogensinde har set. Han gik rundt i brusebaddet og lavede helikopteren på folk. Og så er der stakkels Gary Neville. Han har altid taget bad med ryggen til de andre gutter. En dag tog jeg fat i ham, og drejede ham rundt for at kigge. Den stakkels fyr har en lille champignon. Jeg har set mere kød på en vegetars frokostmenu!

 

 

Annonce