AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2014 19:06
Billede: Arsenal-fan dummer sig med Balotelli-trøje

Liverpool og Arsenal er blevet sat i forbindelse med Mario Balotelli, men det ser nu for alvor ud til, at Merseyside-klubben har sikret sig den kontroversielle italiener. Og det er til stor skuffelse for en Arsenal-fan, som allerede var forberedt på at byde angriberen velkommen. 

 

 


Sjovt eller dumt? - Se billedet af Arsenal-tilhængeren med 'Balotelli 45' trykt på sin trøje, her: 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE