Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2014 19:22
Agent: Lindegaard vil væk fra United

Agenten til Anders Lindegaard afslører nu, at den danske keeper er på udkig efter en ny klub.


I 2010 skiftede han Aalesund ud med Manchester United og efter en hård kamp med David De Gea, må danskeren indse, at det ikke bliver til meget spilletid på Old Trafford i den kommende sæson.

Derfor har Manchester United nu givet ham tilladelse til at lede efter en ny klub.

- Det er en fælles beslutning mellem Anders og Manchester United. Anders har nået en alder, hvor han skal spille lidt mere. Derfor vil vi nu gå ud og afsøge perspektiverne for lidt mere spilletid, siger agenten Michael Steensgaard til TV2.

- Perspektiverne er ikke gode i United, hvor det er svært med De Gea foran sig. Så nu vil Anders forsøge at kigge som efter lidt spilletid et andet sted. 

- Manchester United har været rigtig fair i processen, og de har forståelse for Anders' ønsker. De kan godt forstå det. Der er ikke noget konkret på bedding, og vi er åbne for det meste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE