AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2014 13:42
Officielt: Manchester City køber midtstopper

Manchester City har bekræftet, at de har hentet Eliaquim Mangala i FC Porto.


Den 23-årige franske midtstopper bliver Citys sjette sommerindkøb, og tilslutter sig dermed sin Porto-holdkammerat Fernando på Etihad Stadium.

Mangala, der menes at have kostet Manchester City 32 millioner pund, får nummer 20 i Manchester City.

- City er en topklub i Europa, sagde Mangala til klubbens officielle hjemmeside efter at have underskrevet kontrakten.

- For mig, var det nødvendigt at skifte Porto ud med Manchester City for at fortsætte min udvikling. Jeg vil vinde titler, og det mener jeg, at jeg kan her. Jeg er ambitiøs, og det er derfor, jeg er skiftet her til nu.

- Det at Fernando også er her, er godt for mig, fordi jeg spillede med ham i Porto, men jeg kender også andre spillere som Sagna, Clichy og Nasri, afsluttede den Paris-fødte forsvarsspiller.

Forinden Mangala, har Manchester City hentet Willy Cabellero, Fernando, Frank Lampard, Bacary Sagna og Bruno Zuculini denne sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE