AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2014 15:08
City fører kapløb om Benatia - rivaler afskrives

Ifølge L'Equipe fører Manchester City kapløbet om at erhverve Roma-forsvarer, Mehdi Benatia, foran rivalerne fra Manchester United og Chelsea. 

 


Den marokkanske Roma-forsvarer, Mehdi Benatia, forventes at forlade Stadio Olimpico i sommerens transfervindue, da bejlerne til den 27-årige midtstopper er mange. Mediet hævder, at Manchester City, Manchester United, Chelsea og Bayern München er interesserede i at hente Benatia, men de seneste forlydender går på, at City fører kapløbet om profilens underskrift. 

Mehdi Benatia forventes at kunne erhverves for £16 millioner, men med den stigende interesse in mente, kan købsprisen endnu ikke fastlægges præcis. 

Roma indkasserede blot 24 mål i sæsonen, og én af årsagerne dertil har været, at den centrale del af forsvaret med Benatia og Castán har været outstanding. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE