Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2014 22:50
Bekræftet: Bendtner har fundet sin nye klub

Efter flere måneders spekulationer er øjeblikket kommet, som alle fodboldelskere over hele verden har ventet på; Nicklas Bendtner har fundet sin nye klub.


I sommeren 2004 skiftede Nicklas Bendtner fra KB til engelske Arsenal, da Arsene Wenger så et stort potentiale i den danske angriber. Undervejs har han været udlejet til Birmingham, Sunderland og Juventus.

Han har i dag udviklet sig til at være verdens bedste fodboldspiller, og derfor har han fået kælenavnet 'Lord Bendtner' af fans verden over.

Arsene Wenger har længe givet udtryk for, at man vil gøre alt for at forlænge med danskeren, men Bendtner søger nye udfordringer. I dag har han truffet det endelige valg:

- Jeg kan bekræfte, at jeg har modtaget hundredevis af kontrakttilbud fra klubber, heriblandt Barcelona og Real Madrid. Mit valg er dog faldet på FC København, der har det svært i den hjemlige liga. Mit job er nu at vinde mesterskabet med FCK, som altid har haft en speciel plads i mit hjerte, udtaler han til PLbold.dk.

PLbold.dk erfarer, at flere Superliga-klubber er utilfredse med FCK's signing af Lord Bendtner, da man betragter det som snyd.

Nicklas Bendtner får nummer 1 med navnet 'Lord' på bag trøjen.

 

ADVARSEL: Det er i dag d. 1 april, derfor kan medier skrive ting, der med sund fornuft, kan ses som decideret løgn, eller stærkt fejlfortolket. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE