Zlatan sænkede de ukrainske underdogs

29.09.2016 Kl. 21:02
Manchester United er nu på en delt førsteplads i deres Europa League-gruppe, efter en 1-0 sejr over ukrainske Zorya Luhansk.

Zlatan Ibrahimovic scorede det afgørende mål for Manchester United i anden halvleg torsdag aften. Det var svenskerens første mål i fem kampe, som kom, da Zlatan headede indskiftede Wayne Rooneys forsøg i mål ved fjerneste stolpe.

Selvom Manchester United dominerede i spil, så var det holdets første forsøg på mål, der kom med målet efter 69 minutters spil.

Zorya Luhansk var gennemgående ikke farlige i kampen, selvom Sergio Romero havde en enkelt vigtig redning, da han snuppede et skud fra Paulinho kort før Zlatans vindende mål.

Med Fenerbahces 1-0 sejr over Nicolai Jørgensens Feyenoord i Tyrkiet, så er Manchester United og Feyenoord nu a point med tre point, mens Fenerbahce har fire point i toppen af Europa Leagues gruppe A.