West Ham ydmygede Liverpool i kortfest

29.08.2015 Kl. 15:57
West Ham choksejrede 3-0 over Liverpool på Anfield i en særdeles hektisk affære, hvor både Coutinho og Mark Noble så rødt.

Liverpool har fået en acceptabel sæsonstart, og havde forud for dagens hjemmekamp mod West Ham endnu ikke indkasseret en scoring, men dette skulle hurtigt ændre sig.

Hjemmeholdet kunne nemlig efter blot tre minutter se den argentinske enfant terrible Manuel Lanzini sparkede gæsterne i front, da han tæt under mål styrede et indlæg fra Cresswell i kassen.

The Reds forsøgte at svare hurtigt igen, og den brasilianske sommertilgang Roberto Firmino bankede et flot langskud på træværket, men ondt blev værre for Liverpool midtvejs i halvlegen, da Mark Noble udnyttede et enormt forsvarskoks af Dejan Lovren, og gjorde det til 2-0 for gæsterne.

Efter pauseteen forsøgte Liverpool at trykke på, men arbejdsbetingelserne blev ikke nemmere, da Coutinho noget tvivlsomt så rødt for en voldsom tackling. Det røde kort sparkede for alvor gang i kortfesten på Anfield, og flere grimme tacklinger indfandt sig i de sidste 45 minutter.

Med ti minutters penge igen blev også Mark Noble på uforklarligvis sent tidligt i bad af dommer Kevin Friend, der ikke havde den bedste dag på kontoret. Liverpool forsøgte ihærdigt at skabe de fornødne chancer, men kom aldrig rigtig tæt på, og i overtiden fuldgjorde Diafra Sakho ydmygelsen, da han ubesværet sparkede bolden i kassen til 3-0.

Dermed stjal West Ham nok engang en flot skalp, og sejrede på endnu en svær udebane.

Med sejren går The Hammers til landskampspause noteret for seks point, mens Liverpool har et enkelt mere.