West Ham vandt på fyldt Upton Park

Af Redaktionen
02.07.2015 Kl. 20:52
West ham scorede tre gange uden at være overbevisende og er dermed snublende tæt på videre avancement i UEFA Europa League.

West Ham var storfavoritter til aftenens kval-kamp til Europa League-turneringen, hvor de mødte Lusitanos fra Andorra.

Det var West Hams første kamp af betydning siden Premier Leagues afslutning i maj måned og det var tydeligt her til aften. Desuden stillede man med en række reserver, der er både unge – og ikke så erfarne på højeste plan.

Det var dog West Ham, der var bedst konstant og derfor var det fortjent, at de kom foran efter 40 minutters spil. Mauro Zarate stormede ned ad venstrekanten og lagde et perfekt indlæg, som Diafra Sakho sendte i nettet til 1-0.

2-0 blev det fem minutter senere og igen var det Sakho, der var på spil. Efter et godt løb ned ad højrekanten gjorde Sakho det færdigt og starter dermed sin sæson på fremragende vis med to mål.

I anden halvleg blev West Hams spil mere sammenhængende og det kunne være blevet til flere mål end det gjorde. Blandt andet havde Sakho en kæmpe hovedstødsmulighed fra tæt under mål.

3-0 målet kom efter 58 minutters spil, da James Tomkins kom højest og headede et indlæg fra Matt Jarvis i netmaskerne. Herfra var der ikke den store tvivl og med sikker boldomgang blev sejren kørt i hus.

West Ham vandt kampen med 3-0 foran godt 35.000 tilskuere på Upton Park i en fantastisk kulisse for The Hammers.

Returopgøret spilles om en uge på Estadi Comunal i Andorra.