West Ham og Southampton videre i EFL Cup'en

26.10.2016 Kl. 20:48
West Ham slog Chelsea og Southampton slog Sunderland i EFL Cup'en onsdag aften.

Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen onsdag aften, da hans og resten af Southampton-holdet spillede sig videre i EFL Cup'en. Modstanderen var kriseramte Sunderland, der ikke havde meget at byde på.

Southampton måtte dog frem til anden halvleg for at afgøre kampen. Det var nyindkøbet Sofiane Boufal, som afgjorde kampen efter 68 minutters spil. Selvom Sunderland var godt med i store dele af kampen, så formåede David Moyes og co. ikke at svare igen.

West Ham gik videre, da de slog Chelsea med 2-1. Selvom tilskueruroligheder desværre prægede billedet på London Stadium, så må man alligevel tage hatten af for West Ham-holdets fremragende præstation.

Kouyate og Fernandes stod for West Hams mål, mens Cahill reducerede for Chelsea – dog var målet langt inde i dommerens tillægstid og der kom aldrig for alvor spænding om kampens resultat.

Der er lodtrækning til næste runde af EFL Cup'en senere onsdag aften.