Watford sendte Villa i nedrykningsdybet efter tynd sejr

Af Gustav Tornby
28.11.2015 Kl. 17:34
Watford trak det længste strå, da Aston Villa på Villa Park tog imod the Hornets.

Aston Villa havde virkelig brug for en sejr, da de lørdag eftermiddag tog imod Watford hjemme på Villa Park.

Håbet om sejr blev ødelagt efter 17 minutter, da Odion Ighalo sendte bolden forbi Brad Guzan i Villa-kassen.

Kort før pausen gav Micah Richards dog en lille smule håb til tilskuerne, da han udlignede til 1-1. I midten af anden halvleg ødelagde Alan Hutton dog det for hjemmeholdet, da efter en stikning fra Troy Deeney sendte bolden i eget mål.

Troy Deeney kom også på tavlen for Watford, da han efter 85 minutter gjorde det til 3-1, hvorfor folk begyndte at udvandre fra Villa Park.

Fire minutter senere reducerede Jordan Ayew til 2-3, men det blev ikke til flere mål i kampen, hvorfor Watford kunne rejse tilbage til udkanten af London med en flot 3-2 sejr.