Watford og Bournemouth delte i vild angriberduel

01.10.2016 Kl. 16:06
Watford og Bournemouth spillede 2-2 lørdag eftermiddag - efter mål af fire forskellige angribere.

Callum Wilson headede The Cherries foran på Vicarage Road efter 31 minutters spil, da Junior Stanislas' afrettede indlæg fandt vej til den tilbagevendte angriber, der let kunne sende den i nettet.

Watford fik dog hurtigt udlignet ved Troy Deeney, der lukrerede på godt forarbejde af Amrabat. Deeney fik sat den i kassen fra nært hold lige efter pausen og udlignede kampen med sit mål nummer 99 for The Hornets – ikke noget at sige til, at han er en populær mand i klubben.

Bournemouth kom igen foran, da norske Joshua King trykkede af fra distancen. Skuddet blev rettet af og snød en chanceløs Gomes i Watford-målet.

Til slut blev det dog 2-2. Et ganske fair resultat, når man ser på spil og chancer. Sommerindkøbet Isaac Success sikrede Walter Mazzarris tropper det ene point, da han headede José Holebas indlæg i kassen.

Med resultatet er Watford nummer 11 i Premier League med otte point. Bournemouth er nummer 12, a point med dagens modstander.