Vild åbner for Watford og Liverpool i målrig deler

Af Marcus Sørensen
12.08.2017 Kl. 13:33
Liverpool var bagud med 1-0 og 2-1, kom tilbage til 2-3, inden de formåede at smide sejren væk i overtiden.

Watford kom bedst ud og gav ikke Liverpool meget plads til at spille på midten, mens de samtidig forsøgte at undgå at tage chancer i deres spil.

Efter blot otte minutter blev Liverpools defensive problemer udstillet som i sidste sæson.

Watford fik et hjørnespark, som Holebas tog sig af. Et passivt Liverpool-forsvar dækkede i zoner, men de så kun til, mens Stefano Okaka tæt under mål headede bolden ind bag Simon Mignolet, der godt kunne have været ude i feltet.

Watford havde godt styr på Liverpools dynamiske offensiv i indledningen, men efter 29 minutters spil lykkedes det for Mané & Co. at bryde igennem. Mané spillede flot bande med Emre Can, tog et dybdeløb og sendte bolden modsat af Heurelho Gomes, som intet kunne gøre ved Manés kyniske afslutning.

Kort efter var den igen gal i Liverpool-defensiven. Alberto Moreno tabte en duel i venstresiden, hvilket førte til et gennembrud i hans side. Bolden blev sendt på tværs ind i feltet, hvor unge Trent-Alexander Arnold clearede bolden ind i en holdkammerat, hvilket placerede bolden lige foran Abdoulaye Doucoure, der let kunne sende Watford foran med 2-1.

Watford fortsatte med at kontrollere halvlegen ud, hvor de – uden at spille sig ud – var tættere på 3-1 end Liverpool var på 2-2.

Liverpool kom ud som forvandlet til anden halvleg og var straks over Watford, der så mere nervøse ud.

På blot tre minutter formåede Liverpool at vende 2-1 til 2-3. Først blev Mohammed Salah sendt i dybden, hvor han prikkede bolden forbi keeper Gomes, der nedlagde nyindkøbet. Roberto Firmino kvitterede på straffesparket og bragte balance i regnskabet.

Kort efter var Firmino og Salah igen på spil. Firmino rev sig fri på endnu en dybdebold, tog bolden flot ned og forsøgte at løfte bolden i mål. Sparket nåede næsten i mål, inden Mohammed Salah løb den op og sendte den i kassen til 2-3.

Efterfølgende var Liverpool flere gange tæt på at bringe sig på 2-4 ved både Salah, Lovren og Matip, men Liverpool var uskarpe, mens Watford lurede – og det endte de med at blive straffet for.

Tre minutter inde i overtiden var Miguel Britos tæt på med et spark uden for feltet, som Mignolet måtte give hjørnespark på. Hjørnesparket blev sendt lavt ind i forreste område, hvor Wijnaldum missede sin clearing, som Richarlison fik fat i og sendte mod mål. Bolden ramte på vejen Matip, inden Simon Mignolet forsøgte at redde bolden, som endte foran Miguel Britos, der lå i, hvad der lignede en offside-position. 3-3 og en meget stor skuffelse for Liverpool.