Af Morten Bruun Jørgensen
16.10.2017 Kl. 10:06
Granit Xhaka vil ikke få ros for sin aktion i overtiden af lørdagens Premier League-kamp mod Arsenal.

Arsenal tabte lørdagens sene Premier League-kamp mod Watford, selvom the Gunners ellers var foran 0-1 på et mål i slutningen af første halvleg, hvor Per Mertesacker sendte bolden i nettet efter et oplæg af Granit Xhaka.

Den schweiziske midtbanespiller kom fokus i anden halvlegs tillægstid, da han tilsyneladende stod og pillede næse på kanten af feltet, mens Tom Cleverley scorede sejrsmålet til 2-1.

Xhaka stod bare på flade fødder og pillede næse, mens han i stedet burde have sørget for at stå tættere på Tom Cleverley, som kunne sparke tre point i hus til Watford, som i kraft af en stærk anden halvleg, hvor Troy Deeney også omsatte et straffespark, tog sejren mod the Gunners.

Se Xhakas næsepilleri i videoen herunder. Det er nok ikke en siituation, hvor Arsenal Wenger vil rose ham for at være opmærksom.