Af Morten Bruun Jørgensen
09.10.2017 Kl. 09:42
To Premier League-spillere kom på måltavlen i Tysklands 5-1-sejr over Aserbajdsjan.

Tyskland var allerede klar til næste sommers VM-slutrunde i Rusland inden søndagens opgør mod Aserbadsjan, men alligevel var det en stærk startopstilling, som Joachim Löw stillede med.

Emre Can og Leroy Sané var de to Premier League-spillere, som startede inde, mens Antonio Rüdiger blev skiftet ind allerede efter 22 minutter. Både Rüdiger og Can og også på måltavlen, mens Sané undervejs brændte en stor chance.

Antonio Rüdiger scorede til 3-1 på et hovedstød i anden halvleg. Det var Chelsea-spillerens første landskampsmål, og senere lykkedes det også for Liverpools Emre Can at score sit første mål i landsholdstrøjen.

10 minutter før tid bragede den centrale midtbanespiller til bolden et godt stykke udenfor feltet, og han kunne se sit forsøg stryge ind bag Aserbadsjans målmand til slutstillingen 5-1.

I videoen herunder kan du se både Rüdiger og Cans mål – og samtidig også de øvrige højdepunkter fra opgøret.