Vardys scoring sænkede Tyrkiet

22.05.2016 Kl. 18:18
Kane og Vardy sørgede for en 2-1 sejr til England over Tyrkiet i søndagens venskabskamp.

Der gik ikke længe, før England kom foran i opgøret, der blev spillet på Etihad Stadium i Manchester. Tottenhams brandvarme angriber Harry Kane scorede efter tre minutters spil, da han fik bolden fra klubkammeraten Dele Alli – en smule offside på Kane måske, men ikke desto mindre, så sparkede han den køligt i kassen til 1-0.

Efter ganske kort tid med en engelsk føring fik Tyrkiet udlignet. Et af holdets store håb til det kommende EM i Frankrig, Bayer Leverkusens Hakan Calhanoglu, fik bolden fra Volkan Sen og sendte den let i mål.

Englands målmand Joe Hart, der ellers har normal hjemmebane med Manchester City på Etihad, så ikke godt ud i situationen og det er nok ikke et mål, han vil gense for mange gange, efter at han mistimede sit indgreb.

England havde flere muligheder i opgøret. Harry Kane brændte blandt andet et straffespark i anden halvleg.

Afgørelsen faldt da også ud til Roy Hodgson og co's fordel. Efter 83 minutter landede bolden for fødderne af den engelske mester Jamie Vardys fødder og han kunne let sparke 2-1 scoringen ind.

England vandt dermed testkampen med 2-1.