United knækkede Swansea fuldstændig i de sidste ti minutter

19.08.2017 Kl. 13:31
Det gik pludselig meget hurtigt for Manchester United, da de slog Swansea med 4-0 på udebane lørdag eftermiddag.

Det er næsten et forvandlet Manchester United-hold, man ser i begyndelsen af denne sæsons Premier League. I sidste sæson endte de på en jævn sjetteplads, men nu buldrer de afsted, og det fik Swansea at føle i den tidlige kamp lørdag.

Her endte det med en overbevisende 4-0-sejr til Manchester United, som kampen igennem havde kontrol med kampen, men målene lod alligevel vente på sig. Det var dog ikke overraskende, at det var Manchester United, der scorede til 1-0 kort før pausen ved Bailly efter et hjørnespark.

I anden halvleg måtte Manchester Uniteds fans igen vente på at se mål, men da de kom mindede det om en ketchup-flaske, hvor man endelig fik indholdet til at flyde. Fra minut 80 til 84 scorede United nemlig tre kasser.

Det første kom fra nyindkøbet Romelu Lukaku, som kom frem til en god position, og scorede stensikkert sit tredje Premier League-mål i to kampe. Bare to minutter efter lå bolden igen i rusen, da Pogba viste klasse efter en omstilling – og to minutter efter igen var den nok engang gal for Swansea, da Martial kom på måltavlen.

Med sejren er Manchester United klart på førstepladsen i Premier League med seks point for to kampe og en målscore på imponerende 8-0. Dog er klubben en kamp foran alle andre pånær Swansea.