TV: Tottenham skuffede mod Bournemouth

Af Gustav Tornby
22.10.2016 Kl. 14:21
For tredje kamp i streg måtte Spurs gå fra banen med kun en enkelt point. Se højdepunkterne fra kampen her.

Christian Eriksen spillede hele kampen for Tottenham, da The Lilywhites lørdag spillede 0-0 mod AFC Bournemouth i det sydlige England.

Det var en kamp, der bølgede meget frem og tilbage og selvom Spurs var mest på bolden, så var Bournemouth fint med i kampen og kunne også have scoret med lidt mere held.

Charlie Daniels og Lamela ramte overliggeren for hver deres hold i første halvleg. En første halvleg, der ellers mest var præget af masser fight og spænding, dog uden specielt mange afslutninger mod mål hos Boruc og Lloris.

I anden halvleg var der flere appeller for straffespark til hjemmeholdet, dog forblev dommerens fløjte tavs. Den burde til gengæld have lydt og måske burde der endda have været rødt kort til Moussa Sissoko fra Tottenham efter 80 minutter. Gengivelserne viste, at Sissoko svingede en albue op i hovedet på Harry Arter. Bevidst eller ubevidst? Linjedommeren så ikke situationen og den kan tages i hos FA efterfølgende.

Der blev ikke skabt det store for Spurs i anden halvleg, hvor Bournemouth havde mange halve muligheder – specielt i kontrafasen var Eddie Howes hold giftigt. Man var blandt andet tæt på ved Afobe, der headede Francis' indlæg snert over mål i slutminutterne.

Ingen af holdene kunne dog finde nøglen og selvom Spurs endnu er ubesejret i Premier League, så kunne Bournemouth til slut hæve armene over et flot point hjemme på Vitality Stadium, mens Spurs nok vil se det som et mistet point i topstriden, hvor man nu kan blive sat med et par point af Arsenal, Liverpool og City, der spiller senere lørdag og søndag.