TV: Pogba glæder sig over sine mål

Af Gustav Tornby
21.10.2016 Kl. 10:53
Paul Pogba fortæller, at han glæder sig over sine to mål i kampen mod Fenerbahce.

Manchester United havde fået en skuffende start på tilværelsen i Europa League, da man i gruppens første kamp ude på De Kuip i Rotterdam tabte med 1-0 mod Feyenoord, mens man i gruppens anden kamp knap så overbevisende slog Zorya Luhansk med 1-0.

Derfor skulle der en sikker sejr på kontoen for De Røde Djævle, da tyrkiske Fenerbahce med danske Simon Kjær i startopstillingen besøgte Old Trafford torsdag aften.

Netop Simon Kjær fik en hovedrolle i kampens første mål, da han inde i feltet begik et klodset straffespark på Juan Mata, der havde modtaget en millimeterpræcis aflevering af Michael Carrick. Straffesparket skulle Paul Pogba tage sig af og den dyre franskmand scorede stensikkert på Volkan Demirel.

Få minutter senere tilkæmpede Manchester United sig atter et frispark efter en tåbelig aktion i Fenerbahce-defensiven. Denne gang var det en anden franskmand, Anthony Martial, der fik lov at sparke, og han scorede også sikkert – og så kunne Manchester United gå i cruise control.

Kort før pausen scorede Paul Pogba et glimrende mål, da Jesse Lingard lagde en aflevering tilbage til franskmanden, der firsttimede den op i venstre målhjørne. 3-0 ved pausen.

Lige efter pauseteen ville Jesse Lingard også lege med. Paul Pogba spillede Wayne Rooney i fødderne, United-kaptajnen lagde bolden af til Lingard, der flot og resolut sparkede bolden ind ved venstrestolpen. 4-0 til Manchester United, der herfra gik en del ned i tempo.

Kampen fik den perfekte afslutning, da tilbagevendte Robin van Persie på sin tidligere hjemmebane fik scoret til 4-1 til stående applaus fra hele Old Trafford – også hjemmeholdets fans.

Det endte ved 4-1 og derved topper Manchester United gruppen med 6 point – à point med Feyenoord.