Spurs kom tilbage efter dobbeltdrop af Lloris

Af Henrik Hvillum
21.01.2017 Kl. 19:32
Hugo Lloris droppede ikke bare én, men to gange, da Tottenham og Manchester City spillede 2-2.

Det var en første halvleg på Etihad Stadium, hvor Manchester City var det klart bedste hold, men uden at de formåede at score mål. Tottenham var ufarlige og spillere som danske Christian Eriksen og Harry Kane var noget nær usynlige.

Derfor var det naturligt, at målene kom i anden halvleg. Det var mere måden de kom på, der var lettere bizar.

Kort inde i anden halvleg scorede Manchester City to gange – begge gange på store drop af Hugo Lloris i Spurs-målet. I den første situation går Lloris ud af sit mål og løber forbi bolden, hvilket sender Leroy Sané helt alene igennem. Tyskeren svigtede ikke og bragte hjemmeholdet fortjent foran med 1-0.

Kort efter gik Lloris helt skævt af et fladt indlæg, som han skulle have haft uden problemer. Bolden landede ved belgiske Kevin De Bruyne, der let scorede til 2-0.

Spurs gav dog ikke op og var farlige i deres omstillinger. Fire minutter efter Citys 2-0 mål sendte backen Kyle Walker et indlæg i feltet, som en fremadstormende Dele Alli flot pandede i mål til reducering. 2-1.

City fortsatte trykket for endnu et mål og efter 75 minutter ville Raheem Sterling have straffespark – en kendelse, han nok skulle have haft – men det fik han og City ikke. I stedet slog Spurs kontra og fik kort efter scoret til 2-2, da indskiftede Son sparkede Harry Kanes oplæg ind tæt under mål.

Selvom Gabriel Jesus scorede til slut, så blev hans mål annulleret korrekt for offside. Kampen endte derfor med 2-2.