AFC BournemouthArsenal FCBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHull CityLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCMiddlesbroughSouthamptonStoke CitySunderlandSwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 17:15
Southampton blev slået: Spurs vandt 10. hjemmesejr på stribe

Tottenham tog en vigtig sejr i top fire-striden, da de søndag slog Southampton med 2-1.


Southampton, der havde Pierre-Emile Højbjerg på bænken i hele kampen, tabte søndag eftermiddag til Tottenham. Det var dog alligevel med en dansker i hovedrollen. 

Efter et kvarter var det nemlig Christian Eriksen, der bragte Tottenham på 1-0. Eriksen modtog bolden nogle meter fra feltet, trak den med sig og sparkede bolden i kassen med et flot venstrebensspark.

Senere i første halvleg, hvor Tottenham generelt var bedst, blev der begået straffespark på Dele Alli. Det tog den unge englænder sig selv af og udplacerede sikkert Forster i The Saints' mål. 2-0.

I anden halvleg fik James Ward-Prowse reduceret til 2-1 for gæsterne, men derfra var der ikke meget at byde på fra det sydengelske hold.

Claude Puels Southampton-drenge fik aldrig rigtig bygget på i slutfasen, hvor de ikke kunne true efter James Ward-Prowses reducering. Dermed vandt Tottenham altså med 2-1.

Med sejren er Tottenham oppe som nummer to i Premier League. Southampton er fortsat på 10. pladsen.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED