Arsenal FCChelsea FCAFC BournemouthCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCSouthamptonStoke CitySunderlandSwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedMiddlesbroughBurnleyHull City
09:01:2017 10:29
Sky: Hull tæt på Everton-angriber

Sky skriver, at Hull City er enige med Everton om en lejeaftale med Oumar Niasse. Lejeaftalen kommer til at indeholde en købsoption.


Everton betalte sidste vinter £13,5 millioner for Oumar Niasse, da Liverpool-klubben hentede ham i Lokomotiv Moskva. Den senegalesiske angriber har dog kun spillet to gange fra start i Premier League, og han mangler stadig at score. 

Niasse har også selv luftet sin utilfredshed, fordi han har følt sig uretfærdigt behandlet. I efteråret udtalte den 26-årige angriber, at han ikke en gang har et skab i omklædningsrummet.

Ronald Koeman har tydeligvis ikke Niasse med i sine planer, og ifølge Sky Sports er Everton tæt på at afskibet Niasse.

Hull City står angiveligt klar i kulissen til at overtage Niasse, og en lejeaftale skulle være på plads. The Tigers vil til sommer have muligheden for at sikre sig angriberen permanent til sommer. 

DIN REAKTION!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED