SEVILLA-SKUFFELSE: Liverpool smed sejren væk på Anfield

Af Mathias Stage
13.09.2017 Kl. 20:52
Liverpool lignede en sikker vinder for en stund, men måtte nøjes med 2-2 hjemme mod spanske CF Sevilla.

Liverpool startede kampen som lyn og torden, men de knastørre afslutinger på Sevilla-målet blev hurtigt til en våd klud i den anden ende. Wassem Ben Yedder udnyttede at Dejan Lovren komplet mistimede et indgreb og sparkede Sevilla på 1-0 efter bare fem minutters spil.

Liverpool lod sig dog ikke slå ud. Salah, Mané og Firmino var en stor mundfuld for Sevillas forsvar og The Reds pressede spanierne massivt.

Roberto Firmino bragte balance i kampen i det 21. minut. Den tidligere Sevilla-back Alberto Moreno kombinerede sig flot igennem og fra mållinjen kunne han uden problemer sætte den brasilianske angriber op til en sikker scoring. Tap in og 1-1.

Efterfølgende havde Emre Can og Sadio Mané gode muligheder for at bringe hjemmeholdet i front, men uden held – i første omgang.

Føringen kom efter 37 minutter, da Mohamed Salah trykkede af. Bolden ramte Simon Kjær og bolden snød totalt Sevilla-keeperen, der allerede var gået ned i boldens oprindelige bane. 2-1 til Liverpool.

Liverpool var overlegne i denne fase og efter 42 minutters spil fik de straffespark, da Mané gik ned i feltet. Firmino brændte dog sparket, da han sparkede på stolpen og så fik Sevilla en livline.

Og den tog spanierne i anden halvleg. Her så mandskabet helt anderledes ud end i den indledende fase og vandt pludselig flere af nærkampene end Liverpool.

Efter en halvleg, der bølgede meget mere end de første 45 minutter, kom Sevilla tilbage i kampen.

Indskiftede Luis Muriel sendte Joaquin Correa afsted alene i feltet, og efter en heldig førsteberøring sparkede han sikkert bolden ind i det lange hjørne efter 72 minutters spil. 2-2.

Liverpool forsøgte sig til sidst og gav comeback til Coutinho, mens man også satte Chamberlain og Sturridge ind, men uden den store virkning. Det endte med 2-2 på Anfield i en kamp, som Liverpool uden tvivl vil føle, de burde have vundet.

I gruppe E's anden kamp endte det også uafgjort, da slovenske Maribor på hjemmebane tog imod Spartak Moskva og spillede 1-1. Dermed er alle fire hold i gruppen på et point efter første runde.