Remis i målrig affære på Villa Park

Af Jeppe Augustsen
29.08.2015 Kl. 15:54
Jeremain Lens scorede sit første mål for Sunderland, som var med til at sikre The Black Cats det ene point.

Scott Sinclair blev dobbelt målscorer på Villa Park, men det var ikke noget til at hente de tre point mod Sunderland.

Yann M'Vila sørgede for en god start for gæsternes vedkommende, da han sparkede bolden i kassen efter blot otte minutters spil.

Føringen varede dog ikke mere end tre minutter, da Scott Sinclair bragte balance i regnskabet efter et straffespark. Med fire minutter tilbage af første halvleg bragte Scott Sinclair værterne i front, hvor Jordan Amavi sørgede for en assist.

Syv minutter inde i anden halvleg kom The Black Cats tilbage i kampen, da nyindkøbet Jeremain Lens scorede sit første Premier League-mål for Sunderland og gjorde det til 2-2, der også blev kampens resultat.

Med det ene point til begge mandskaber besidder 12. pladsen med fire point, mens Sunderland ligger sidst med to point.