Redmond sikrede sejren for Englands U/21-drenge

Af Lasse Callesen
19.06.2017 Kl. 18:45
Englands U/21-drenge fik mandag aften en sejr med en 2-1-triumf over Slovakiet.

Dermed er England nu ganske gode placeret i forhold til at nå en semifinale. Aidy Bothroyds mandskab, der spillede uafgjort med Sverige i åbningskampen, havde problemer i første halvleg af kampen.

Her kom slovakkerne således på 1-0, da Martin Chrien headede den i kassen til 1-0. Slovakiet slog Polen i deres første kamp og eftersom kun etteren fra grupperne går sikkert videre, så var der tidligt i opgøret pres på englænderne.

De spirene Premier League-profiler kunne dog juble i anden halvleg, da Swanseas Alfie Mawson fik skrabet bolden over stregen, inden en flyvende Southampton-komet – Nathan Redmond – sparkede Englands 2-1 sejr i hus.

Efterfølgende pressede Slovakiet på for en udligning og fik blandt andet sendt en række indlæg ind i det engelske felt, men The Three Lions forsvarede sig flot.

England er dermed nummer et i gruppe A med fire point. Sverige kan dog udligne den total hvis de slår Polen. Den kamp spilles tirsdag.

Etteren og den bedste to'er fra de tre puljer går videre til semifinalerne ved U/21 EM i Polen.