Perez-show sikrede Arsenal førsteplads i Gruppe A

Af Jeppe Augustsen
06.12.2016 Kl. 21:36
Arsenal endte som etter i Gruppe A efter en 4-1-sejr over Basel, da PSG dummede sig hjemme mod Ludogorets.

Lucas Perez var tilbage i startopstillingen i aftenens kamp mod Basel efter at have være ude i længere tid med en skade.

Den spanske angriber lignede ikke en, der ikke var i kampform – han scorede nemlig et hattrick, da Arsenal besejrede Basel med 4-1.

Efter otte minutters spil gjorde han det til 1-0, og mindre end ti minutter senere udbyggede føringen til 2-0. To minutter inde i anden halvleg blev kampen lukket, da Lucas Perez færdiggjorde sit hattrick til 3-0.

I det 53. minut kom Alex Iwobi også på tavlen, og herefter var det tydeligt at se, at Basel-spillerne havde givet op. Det lykkedes dog for det schweiziske mandskab at få reduceret til 1-4 med små tolv minutter tilbage af den ordinære spilletid, som også blev kampens resultat.

Det skulle vise sig at blive en god sejr for The Gunners, da PSG dummede sig hjemme mod Ludogorets ved at spille 2-2, og dermed blev det Arsenal, der snuppede førstepladsen i Gruppe A.

Manchester City var også i aktion her til aften, da Celtic kom forbi, men ingen af de to mandskaber havde noget at spille for.

Derfor sparede Pep Guardiola også flere af profilerne til opgøret, der endte 1-1, hvor begge mål blev scoret af Manchester City-spillere. Først bragte Manchester Citys udlejede spiller, Patrick Roberts, Celtic foran, og efter otte minutters spil udlignende Kelechi Iheanacho til kampens resultat 1-1.