Pedro med sæsonens hurtigste mål: Men hvad er det hurtigste nogensinde?

23.10.2016 Kl. 23:43
Pedro scorede Premier League-sæsonens hurtigste mål, da han bragte Chelsea foran i første minut af søndagens sejr over Manchester United.

Den spanske kantspiller Pedro satte gang i Chelsea-triumfen søndag aften med en scoring allerede efter 30 sekunder, da Chelsea bankede Jose Mourinhos Manchester United med hele 4-0. Målet var Premier Leagues hurtigste i denne sæson og blot det sjette mål nogensinde, som Manchester United har lukket ind i første minut af en Premier League-kamp.

Målet, der kom på Pedros første reelle skud på mål i denne Premier League-sæson, er dog ikke i nærheden af at være det hurtigste, der er scoret i Premier League-historien (fra 1992 og frem).

For at finde den hurtigste kasse nogensinde, skal vi tilbage til år 2000, hvor forsvarsspilleren Ledley King fra Tottenham scorede denne usædvanlige kasse mod Bradford efter bare 10 sekunder!