Overlevelseshungrende Aston Villa slog Norwich

06.02.2016 Kl. 17:00
Aston Villa er nu blot ni point fra redning i Premier League, da de tog sæsonens tredje sejr med en 2-0 sejr over Norwich.

Joleon Lescotts hovedstød i slutningen af første halvleg var Aston Villas første forsøg på mål, ikke desto mindre, så bragte det hjemmeholdet foran. Villa Park var medlevende hele vejen igenenm og efter en forfærdelig sæson, så er tingene ved at vende for det hårdtprøvede Villa-mandskab.

Det blev 2-0 i anden halvleg, da Gabriel Agbonlahor fulgte op og let kunne score. Declan Rudd missede totalt timingen på et forsøg fra Jordan Veretout og så var det en smal sag for erfarne Agbonlahor.

Norwich er med deres femte nederlag træk nummer 18 og under stregen i Premier League. Aston Villa er fortsat sidst i rækken.